Lev Bæredygtigt

P1 -foto af Dorte DalgaardLev Bæredygtigt arbejder med og formidler permakultur. Vi udgiver “Tidsskrift om Permakultur”, holder kurser, foredrag og workshop om permakultur samt arbejder med permakultur i praksis.

 

Esben Schultz og Mira Illeris er begge uddannede økologiske landmænd og har taget permakulturkursus i 2001. I september 2008 fik de tildelt permakulturdiplom.

En af Esben og Miras specialer inden for permakulturel fødevareproduktion er skovhaver. De har bl.a. taget skovhavekursus hos en af verdens førende skovhavedyrker Martin Crawford.

Esben og Mira har været medinitiativtagere til Den selvforsynende landsby, hvor de har arbejdet med permakulturdesign i landbruget, har designet og bygget eget halmhus og er ved at starte skovhave.

Esben og Mira har besøgt permakultursteder rundt om i Nordeuropa, herunder været arrangører på en permakultur-studierejse til 11 permakulturprojekter i Sydengland. 

Esben og Mira har undervist og arrangeret permakulturkurser, holdt foredrag for institutioner som f.eks. Det Frie gyminasium, Kunstakademiet, Vester Skerninge friskole, Danmarks Naturfredningsforening, JAK m.fl. samt skrevet artikler om emnerne.

en og Mira har været medinitiativtagere til Den selvforsynende landsby, hvor de har arbejdet med permakulturdesign i landbruget, har designet og bygget eget halmhus og er ved at starte skovhave.

Esben og Mira har besøgt permakultursteder rundt om i Nordeuropa, herunder været arrangører på en permakultur-studierejse til 11 permakulturprojekter i Syd-England.

Esben og Mira har undervist og arrangeret permakulturkurser, holdt foredrag for institutioner som f.eks. Det Frie gymnasium, Kunstakademiet, Vester Skerninge friskole, Danmarks Naturfrednings forening, JAK m.fl. samt skrevet artikler om emnerne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s